Suntem in cautare de staff! Functiile disponibile sunt moderator, grafician si asistent. Cererile se depun in topicul "Lista echipei disponibile & Topicul aplicatiei" sau urmati instructiunile din "Recrutare moderatori".
Draga vizitatorule, pentru a avea acces deplin la toate categoriile forumului ai nevoie de un cont. La logare sau inregistrare categoriile forumului vor aparea iar tu vei avea posibilitatea de a naviga pe intreg forumul, pentru a descoperii codurile ascunse si imaginile invizibile.

Distribuiţi
Vezi subiectul anteriorIn josVezi subiectul urmator
avatar
mihai
Moderator
Moderator
Mesaje : 320
Reputatie : 0
Puncte : 525
Varsta : 19
Localitate : Graphic Space
http://http//forumgraphicspace.com

Schimbarea pe care toată lumea o aşteaptă de la Facebook. Anunţul oficial despre butonul de Dislike

la data de Mar Sept 22, 2015 9:57 pm
Una dintre cele mai cerute modificări de către fanii reţelei sociale Facebook este pe cale să devină realitate. Mark Zuckerberg a declarat că butonul de "Dislike" este foarte aproape de testele finale, fiind încă în lucru.

După ani de speculaţii şi zvonuri, Mark Zuckerberg poate, în final, să ofere o poziţie oficială a Facebook despre butonul de "Dislike", CEO-ul reţelei sociale explicând că un astfel de buton se va adăuga butonului deja existent, de "Like".

La o întâlnire ţinută marţi la sediul companiei Facebook, Zuckerberg a confirmat faptul că butonul de Dislike va fi disponibil în curând, explicând că acesta le va permite utilizatorilor să îşi exprime emoţiile într-un mod mai realist şi le va oferi posibilitatea unei alegeri.

"Oamenii au întrebat de butonul de "Dislike" de mulţi ani şi probabil sute de oameni au cerut asta. Astăzi este o zi specială pentru că e prima în care pot spune că muncim la asta şi suntem foarte aproape de a face un test", a declarat Zuckerberg, conform CNBC.

Până acum, a susţinut Zuckerberg, compania a evitat implementarea unui buton de "Dislike" pentru a nu susţine un sistem de tip Reddit, care încuraja voturile, scrie Business Insider.

"Ceea ce vreau este abilitatea de a îmi exprima empatia. Nu fiecare moment este cel potrivit", a mai spus Zuckerberg, care a adăugat că butonul de "Dislike" va fi disponibil în curând.
sursa: >[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
<


Board Moderator - Suport ForumGratuit
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Signature made by Diana.
Vezi subiectul anteriorSusVezi subiectul urmator
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum